128. nipi, mbesa

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1377. nip, mbesa

Kuptime tjera

1. fëmija

Shembull fjalish

Nipi më kërkoi që të luajmë, dhe unë e dërgova në park tek lodrat.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje