139. prit

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1644. prit
2068. prit

Kuptime tjera

99. stop! (ndalo!)

Shembull fjalish

Isha duke biseduar me kamerë në kompjuter dhe dikush më kërkonte. I thash: “Prit sa të mbaroj bisedën!”

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje