15. peshk

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

1502. qershia
1508. qershor

Shembull fjalish

Për vikend bashkë me shoqëri shkuam në villë dhe gatuam peshk.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje