345. vë kapelën

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1015. vë kapelën

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Vesha xhupin, vendosa kapelën dhe dola

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje