429. “long” – ushqim me speca, djath dhe ajkë ose krem kosi

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

460. ngjyej
461. varfëri

Shembull fjalish

Longu është ushqim tradicional i Kosovës

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje