100. Deçan

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

64. ajri
163. Zveçani
181. ekzagjeron (zmadhon) (kur e kupton se dikush po flet dokrra)

Shembull fjalish

Gjyshja ime u lind dhe u rrit në Deçan dhe u martua në Pejë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje