11. supë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

901. supë

Kuptime tjera

135. Çeki
254. i bezdisshëm-kur i përsërit të njëjtat fjalë apo tregime

Shembull fjalish

Burri im kishte ethe. I përgatita një supë dhe pasi e piu, u ngroh dhe e mori veten.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje