123. Jugosllavia

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Ish-Jugosllavia përbëhej prej 6 republikave dhe dy krahinave, Kosovës dhe Vojvodinës dhe pas luftës u shpërbë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje