142. breshka

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

212. Kolumbia

Shembull fjalish

Isha duke drejtuar makinën dhe para më doli një breshkë. Ndalova makinën dhe prita derisa ajo e kaloi rrugën.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje