19. ajvar

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

63. buter

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Shkova në supermarket dhe duke soditur gjërat pashë një person të cilit i ra nga dora një kavanoz me ajvar.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje