225. provim

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1859. provim

Kuptime tjera

5. më fal
226. lamtumirë / takim lamtumirës / përfundim

Shembull fjalish

Edhe dy provime dhe do ta përfundoj fakultetin

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje