352. fitimi-profiti

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

351. ajkë, mazë

Shembull fjalish

Shoku im ka një dyqan rrobash dhe ka fitim shumë të mirë

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje