40. shapka, pandofla

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

41. shapka, pandofla

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Isha shtrirë në plazh dhe erdhi shoqja e më ftoi të laheshim. Mbatha shapkat dhe duke ecur njëra prej tyre u shkëput.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje