627. mish i terur / mish i thatë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

903. mish i terur / mish i thatë
1499. mish i terur / mish i thatë

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Në dimër therrim lopën dhe e thajmë mishin

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje