631. përgatis një tortë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

630. tortë

Shembull fjalish

Tundim tre vezë, shtojmë tetë lugë sheqer dhe tetë lugë miell për padispanjë. Për ditëlindjen e vajzës përgatita vet tortën.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje