730. futboll ,futbollist

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

728. futboll, futbollist
729. futboll, futbollist

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Luajtëm futboll dhe fituam 4 me 1.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje