797. Brazil

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

799. Banjalluka – Bosnja dhe Hercegovina

Shembull fjalish

Për nga madhësia Brazili është i pesti në botë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje