81. delfin

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

80. delfin

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Shkova në pishinë për t’i parë delfinët dhe bëra një foto me ta.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje