Fjalori 17 Institucionet dhe politika 17.4 Shenja të tjera që lidhen me institucionet politikën dhe dokumentet zyrtare

U gjetën 1 rezultate.
  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje