115. falas

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

2941. falas

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Fjalori i gjuhës së shenjave dhe DVD-të shpërndahen falas.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje