127. kulturë, i/e kulturuar

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

2349. sillu mirë

Shembull fjalish

Flija dhe lëngu janë pjesë e kulturës dhe ushqimit tradicional në Kosovë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje