137. sprej për xhama

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

151. sprej për xhama

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Mbrëmë ra shumë shi dhe xhamat u bën pis fare. Më pas u detyrova t’i pastroja me sprej për xhama.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje