14. proshutë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

186. qafa
260. thashetheme

Shembull fjalish

Shkova në restoran, pashë menynë dhe nga kamarieri kërkova një picë me proshutë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje