155. mjeshtër

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

3340. mjeshtër

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Lavatriçja u prish dhe e thirra mjeshtrin për ta rregulluar

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje