303. Agjencia Kosovare e Pronës

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Babai ma ka dhuruar shtëpinë dhe atë e kam përkthyer në emrin tim nëpërmjet Agjencisë Kosovare të Pronës

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje