320. luaj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1146. luaj
1517. luaj

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Dje u rrëzova duke luajtur me litar dhe tani nuk dua të luaj kurrë më

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje