344. mbulohem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

297. jorgan
346. batania

Shembull fjalish

Dhoma ishte e ftohtë dhe u mbulova me batanije

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje