405. zgjidhje

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

2981. cilësi / kualitet

Shembull fjalish

Dy persona po ziheshin, unë ndërmjetësova dhe gjetëm zgjidhje

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje