424. maj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

1357. maj

Kuptime tjera

423. alkool
437. Naftë

Shembull fjalish

1 Maji është Dita e Punëtorëve dhe është ditë pushimi

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje