504. poç elektrik

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

505. rrymë
506. elektricist
536. zile me dritë

Shembull fjalish

Provova të ndez dritën disa herë por nuk ndizej, dhe pastaj ndërrova poçin

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje