506. elektricist

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

504. poç elektrik
505. rrymë
536. zile me dritë

Shembull fjalish

Erdhi mjeshtri i rrymës dhe shpërndau kabllot

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje