55. shkolla e lartë pedagogjike, ekonomike, etj.

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Pas shkollimit të mesëm dhe të lartë u punësova. Por me udhëzimin e ri administrativ u obliguam të ndjekim edhe dy vite arsimim shtesë.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje