582. Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale rregullon ligjet për t’ju ofruar jetë më të mirë qytetarëve të Kosovës

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje