592. çadër dielli

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

553. kërpudha

Shembull fjalish

Unë dhe bashkëshorti po qëndrojmë nën një çadër dielli

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje