600. Gusi – Mali i ZI

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

598. gjeografi
601. Graçanica

Shembull fjalish

Distanca mes Deçanit dhe Gucisë është 60 km

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje