801. lahem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

32. lahem

Kuptime tjera

769. banjo
802. lahem dhe fërkohem-lahem gjatë

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje