460. ngjyej

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

429. “long” – ushqim me speca, djath dhe ajkë ose krem kosi
461. varfëri

Shembull fjalish

Më pëlqen të ngjyej/zhys bukën në mazë

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje