567. Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

Nuk ka kuptime tjera.

Shembull fjalish

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka përgjegjësi për shkollimin fillor, të mesëm dhe atë universitar

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje