650. fakultet

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Kuptime tjera

754. studimi
755. hamendësohem

Shembull fjalish

Jam diplomuar në fakultetin e historisë dhe dua të aplikojë për punë

Kategoritë e temave

  • Kategoritë e temave

  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje